Shimano Experience Centre

Het Shimano Experience Center staat haar bezoekers toe om de liefde te delen voor fietsen, vissen of roeien – Shimano’s drie passies – en de bezoekers leuke en unieke manieren te bieden om met deze sporten in aanraking te komen.

Het concept is erop gericht om de reis door het Experience Center, er een te maken waarbij het sociale aspect centraal staat en de mix tussen interactie en functie zorgt voor een bijzondere, zintuigelijke ervaring. In iedere hoek worden de zintuigen geprikkeld en bezoekers aangemoedigd om te bewegen en te leven in het Shimano moment.

Als bezoeker heb je de unieke mogelijkheid om alle nieuwste Shimano producten en technologieën te voelen en te ervaren. Met onder andere virtual reality-displays, simulatoren, test routes en een Shimano witvis-vijver is er alles ter beschikking om de Shimano ervaring compleet te maken. Geniet tijdens een testrit van de wonderschone omgeving in Zuid-Limburg of vang de sterkste witvis tijdens een middag vissen. Verder kun je genieten van een heerlijke lunch of kop koffie in het Shimano Café, zijn er demo-workshops en kun je een kijkje nemen in de Shimano Heritage ruimte.

Meer informatie

CONTACT SHIMANO EC

Telefoon: +31 43 744 0171

Mail: info@shimano-ec.com