Black Label Hotels

Een oude brouwerij krijgt nieuwe bestemming: een designhotel.
Midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Waan jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Een omgeving die uitnodigt om te ontdekken, verkennen; een avontuur. Al fietsend slinger je door het zuidelijk heuvelland. Een bourgondische lunch, en dan flaneren door de oude stad Valkenburg. ‘s Avonds een whiskey – neat – of een martini – on the rocks – aan de bar.

Om vervolgens wakker te worden in een omgeving van rauw design met een warme touch. Een verfrissende wellness douche, een kop koffie – zwart – en een blik op de natuur zover je kunt kijken, starten je dag. Klaar voor een nieuw avontuur.

Dus… Dacht je te weten hoe overnachten in een hotel werkt? Lobby, lift, kamer, koffer, plof op bed, klaar?
Think again. 

Eten in een hotel-restaurant; praktisch, eenvoudig, voor, hoofd, na, klaar?
Think again.

Dat drankje aan de hotelbar ‘s avonds; kil, levenloos, nog een zoete witte of een biertje en naar bed?
Think again.

Verblijven in een Black Label Hotel betekent opnieuw beleven wat een overnachting buiten de deur kan doen.
Een verblijf dat verrast, inspireert en alles wat je verwacht van een weekendje weg, zakelijke overnachting of private event in een nieuw licht zet.

Van aankomst tot vertrek: écht even weg, op jouw manier.
Kies je eigen Black Label Hotel – van sprookjesachtige weelde in Maastricht tot karakteristiek design in Valkenburg – en ontdek het zelf.

Meer informatie

CONTACT BLACK LABEL

Telefoon: +31 (0) 43 – 35 60 250

Mail: info@blacklabelhotels.nl